Inicio > Noticias > Protecció Civil de Sant Josep inaugura noves instal•lacions

Protecció Civil de Sant Josep inaugura noves instal•lacions

20/07/2009

L’Agrupació Local de Protecció Civil en Sant Josep, a Eivissa, va estrenar avui les seves noves instal·lacions, que han estat inaugurades aquest matí pel regidor de Noves Tecnologies, Àngel Luis Guerrero. El local té una superfície de 180 metres quadrats, amb capacitat per a un magatzem de vehicles, sala de reunions així com un centre d’operacions i telecomunicacions.

Guerrer ha recordat que fins ara els 41 membres voluntaris de Protecció Civil compartien una petita oficina d’uns 9 metres quadrats. El regidor ha explicat que «quan arribem a l’equip de Govern ens vam adonar que una agrupació de 41 persones només tenia un local de 9 metres i de seguida vam veure que calia tenir un altre lloc on puguin desenvolupar la seva tasca».

El nou centre operatiu de Protecció Civil també disposa de tots els dispositius necessaris per rebre les emergències. A més s’impartiran cursets de formació.

L’Ajuntament de Sant Josep ha pagat els materials de l’obra i els voluntaris han realitzat les instal·lacions. La inauguració per al públic tindrà lloc aquesta tarda a partir de les 20.00 hores.

Categorías: Noticias
  1. No hay comentarios aún.
  1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: